Zaterdag 18 november heeft Buurtpreventie Boekel in samenwerking met het Repair Café Boekel, de eerste fietsverlichtingsactie gehouden op het Sint Agathaplein.

Ondanks het zeer slechte weer waardoor de aantallen te repareren fietsen niet zo groot was, was het wel erg gezellig. Samen met de vier BOA’s uit Gemeente Boekel en Gemeente Maashorst, ook enkele passanten, de koffie, appelflappen van broodverkoper Bakkerij ’t Stoepje, en de worstenbroodjes, was het toch een geslaagde middag.

 

Buurtpreventie werkgroep Boekel gaat in samenwerking met het Repair Café Boekel actie voeren voor veilige, werkende fietsverlichting. Een aantal vrijwilligers van de Buurtpreventie, en van het Repair Café staan voor je klaar!

Is je fietsverlichting niet in orde? Wij gaan deze zo mogelijk, gratis voor je repareren. Alleen de eventuele benodigde onderdelen betaal je dan.

Dit gaan we doen op het Sint Agathaplein:
Zaterdag 18 november 2023
13.00 uur tot 16.00 uur.

Zo werken we mee aan een veilige verkeersdeelname voor iedereen die hiervan gebruik wil maken. Dus kom kijken, alleen voor een praatje mag natuurlijk ook!

Tot ziens op 18 november, namens werkgroep Buurtpreventie, en Repair Café Boekel